Συνεργασία με το ACCA

Συνεργασία με το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Λογιστική και Ελεγκτική προσφέρουν στους αποφοίτους την δυνατότητα  απόκτησης της Πιστοποίησης του Association of Chartered Certified  Accountants (ACCA). 


Αυτή η Πιστοποίηση αναδεικνύει την ποιότητα και την πληρότητα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Λογιστική και Ελεγκτική και  παράλληλα προσφέρει στους αποφοίτους σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο αντανακλά γνώσεις και κατάρτιση στο υψηλότερο επίπεδο με αναγνώριση από το Επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή και τον κόσμο της Λογιστικής και Ελεγκτικής.

Από το 2018, το Δ.Π.Μ.Σ. είναι αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) της Μεγάλης Βρεταννίας. Στους αποφοίτους του ΔΠΜΣ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επαγγελματικές εξετάσεις απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή του ACCA προβλέπεται απαλλαγή εξέτασης εννέα (9) διδακτικών ενοτήτων (μαθημάτων).

 MSc in Accounting & Auditing
Business and Technology Management Accounting
Financial Accounting
Corporate and Business Law
On completion
Performance Management Management Accounting I
Management Accounting II
Taxation Tax Accounting
Financial Reporting Financial Accounting I
Financial Accounting II
Audit and Assurance Auditing I
Auditing II
Financial Management Financial Analysis I
Financial Analysis II

Διάρκεια διαπίστευσης 5 έτη, για αποφοίτους από 01/01/2024 μέχρι 31/12/2028.

Με την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (δηλ. μετά τα τρία (3) εξάμηνα, 12 μαθήματα) μπορείτε να υποβάλλετε στο ACCA το παράρτημα διπλώματος (Αγγλική γλώσσα) που θα λάβετε στην αποφοίτηση για την αναγνώριση των 9 ενοτήτων.

Συνεργασία Μεταπτυχιακού προγράμματος με το Κέντρο δια Βίου Μάθησης του Π.Θ. για την παρακολούθηση – προετοιμασία των αποφοίτων για τα υπόλοιπα μαθήματα του ACCA

To Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Strategic Business Reporting (SBR) – ACCA του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παν. Θεσσαλίας, απευθύνεται κυρίως στους απόφοιτους του ΠΜΣ «Λογιστική και Ελεγκτική», δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης στο επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή και τον κόσμο της Λογιστικής και Ελεγκτικής. Αυτό αποτελεί ένα από τα μαθήματα που θα ολοκληρώσουν την πιστοποίηση του Ορκωτού Λογιστική σε συνεργασία με το ACCA.

MSc-Accounting-Auditing-2024-Exemptions-Certificate

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.